Uw Klus

Behang verwijderen

Behang verwijderen

Oud behang verwijderen kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Met Perfax kun u echter veel tijd, moeite en ergernis besparen. Nog nooit is behang verwijderen zo eenvoudig geweest!

Stap 1: Perforeer de ondergrond – het oude behang - vóór het aanbrengen van het afweekmiddel met de Perfax Behangperforator. Hierdoor kan het Perfax Behangafweek of de Perfax Behangvreter gemakkelijk naar de basis van het behang doordringen en de lijm oplossen, waardoor men het oude behang nog gemakkelijker kan afsteken.

Stap 2: Breng Perfax Behangvreter of Perfax Behangafweek aan op het oude behang. Het actieve afweekmiddel werkt snel en dringt diep door in het papier na het perforeren van het behang met de Perfax Perforator.

Perfax Behangvreter zit in een makkelijke spuitflacon. Verdunnen is niet nodig; het behang afweken kan meteen beginnen. Door de gele kleur van de vloeistof is het makkelijk te zien waar het al is aangebracht. Perfax Behangvreter is geschikt voor alle soorten behang, ook vinylbehang en al geschilderd behang. Het bevat geen voor het milieu schadelijke stoffen.

Perfax Behangafweek is een zeer krachtige formule. Perfax Behangafweek is geschikt voor alle soorten behang en kan verdund worden met water afhankelijk van het soort behang. Perfax Behangafweekmiddel bevat geen voor het milieu schadelijke stoffen.

Stap 3: Na het aanbrengen van het afweekmiddel is het behang eenvoudig te verwijderen met de Perfax Behangafsteker.


>> Muur repareren

>> Muur behangen